Een oudere vrouw met wit haar zit in een zetel, ze wordt geïnterviewd voor een documentaire over het dichten van de loonkloof
13 nov

Filmavond Groningen: 4 powervrouwen over het dichten van de loonkloof

13 november 2023
18:30 - 21:00
Forum Groningen, Nieuwe Markt 1, 9712 KN Groningen

Op maandag 13 november nodigt Agnes Jongerius je uit voor een inspirerende avond in Groningen! We organiseren een boeiende filmavond waarin de strijd van vier krachtige vrouwen centraal staat. Dit evenement draait om het aanpakken van de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Ontdek wat de loonkloof inhoudt en hoe je kunt helpen dit verschil te verkleinen.

De avond begint met een fascinerende korte documentaire waarin we Jeltje van Nieuwenhoven, Hedy D’Ancona, Lilianne Ploumen en Agnes Jongerius aan het woord laten over hun strijd tegen de loonkloof. Na de film kun je deelnemen aan een panelgesprek. We ontvangen drie invloedrijke gastsprekers, waaronder Agnes zelf die al jullie vragen beantwoordt. Sluit je aan bij deze leerzame avond en maak mee een verschil. Samen kan het.

Schrijf je nu in voor dit gratis event!

Inschrijving filmavond: dicht de loonkloof

Schrijf je in voor een gratis filmavond met Agnes Jongerius, waarin ze een documentaire presenteert over de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Daarin komen 4 vrouwen aan het woord over hun inzet voor het dichten van de loonkloof.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Op welke filmavond ben jij aanwezig?(Vereist)
Wil je graag op de hoogte blijven van PvdA Europa?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Agnes Jongerius

Agnes Jongerius

Europarlementariër en Delegatieleider Werkgelegenheid, Sociale zaken, Handel