Webinar: Solidariteit of ieder voor zich? Bedrijven helpen tijdens en na de crisis

16 april, van 16:30 tot 17:45, Thuis | Thuis

Bedrijven op het Damrak schrappen bijna acht miljard euro aan dividend. Het MKB heeft het zwaar, en de eerste bedrijven zijn failliet vanwege de coronacrisis. Heb je ook vragen over hoe we onze economie draaiende houden? Hoe Nederland bedrijven de crisis door kan loodsen, en op de lange termijn weer gezond kan maken?

Meld je dan aan voor het tweede webinar van Europarlementariër Paul Tang, om van gedachten te wisselen en kennis te delen in deze vreemde tijd van zelfisolatie en economische stagnatie. Samen met Arnoud Boot, Universiteitshoogleraar in ondernemersfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam, schept Tang duidelijkheid over de vraag: ‘Hoe helpen we bedrijven de crisis door’.

Meld je hier aan >

Vervolgens gaan Tang en prof. Boot met de kijkers op zoek gaan naar antwoorden. Want hoe herstellen bedrijven zich na de Coronacrisis? Wat kunnen we doen om de bedrijven nu, maar ook later te helpen? Hoe zorgen onze politici ervoor dat ik mijn baan niet verlies? Is er genoeg geld om iedereen te helpen? En waar liggen de uitdagingen om bedrijven nu overeind te houden? Dat zijn allemaal vragen die donderdag 16 april om 16.30 uur aan bod komen.

Wil je jouw vraag laten behandelen? Stuur ze dan vooraf via e-mail of telegram (teamtang).