Door Agnes Jongerius op 27 februari 2015

Agnes Jongerius op bezoek in Zuidoost Drenthe

Agnes Jongerius heeft vrijdag 27 februari een bezoek gebracht aan Zuidoost Drenthe. Ze sprak met een strijdlustige ondernemingsraad en medewerkers van Phillips Lightening Emmen. Het bezoek van Agnes Jongerius aan Phillips is terug te zien op RTV Drenthe.

Daarnaast werd een bezoek gebracht aan de nieuwe dierentuin in Emmen waar deels met Europees geld wordt geïnvesteerd in werk in de regio. In winkelcentrum de Weiert in Emmen bezocht Jongerius ‘Eerlijk Drenthe’. Een winkel waar het niet draait om winst, maar om winst op werk. De dag werd afgesloten op het industrieel centrum Europark Coevorden-Emlichheim, waar o.a. gesproken werd over de aanpak van grensoverschrijdende arbeid.

 

 

Agnes Jongerius

Agnes Jongerius

Als Europarlementariër namens de PvdA hou ik me in mijn tweede termijn in het Europees Parlement met name bezig met de onderwerpen werkgelegenheid, sociale zaken, arbeidsomstandigheden en handel. Europa heeft een grote opdracht om snel werkgelegenheid te creëren. Daarbij moet er scherp gekeken worden op de kwaliteit van werk dat geboden wordt: Europa heeft een

Meer over Agnes Jongerius