Een oudere vrouw met wit haar zit in een zetel, ze wordt geïnterviewd voor een documentaire over het dichten van de loonkloof
14 nov

Filmavond Amsterdam: 4 powervrouwen over het dichten van de loonkloof

14 november 2023
18:30 - 20:30
Lab111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam

Op dinsdag 14 november, verwelkomt Agnes Jongerius je in Amsterdam voor een onvergetelijke filmavond! Deze avond draait helemaal om het aanpakken van de loonkloof tussen mannen en vrouwen.

Benieuwd naar wat de loonkloof precies inhoudt? Tijdens deze inspirerende filmavond ontdek je het antwoord. We vertonen een intrigerende korte documentaire met bijdragen van bekende vrouwen zoals Jeltje van Nieuwenhoven, Hedy D’Ancona, Lilianne Ploumen en nog anderen.

Na de film kun je deelnemen aan een boeiend panelgesprek, gemodereerd door Julia Wouters, met drie vooraanstaande gastsprekers, waaronder Hedy D’Ancona.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je nu in voor dit gratis event en kom jouw steentje bijdragen aan gelijke beloning!

Inschrijving filmavond: dicht de loonkloof

Schrijf je in voor een gratis filmavond met Agnes Jongerius, waarin ze een documentaire presenteert over de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Daarin komen 4 vrouwen aan het woord over hun inzet voor het dichten van de loonkloof.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Op welke filmavond ben jij aanwezig?(Vereist)
Wil je graag op de hoogte blijven van PvdA Europa?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Agnes Jongerius

Agnes Jongerius

Europarlementariër en Delegatieleider Werkgelegenheid, Sociale zaken, Handel