Schrijf je in voor het European Youth Event

Schrijf je in voor het European Youth Event

EYE2020: ‘The Future is Now’

Ben jij de nieuwe Alexandria Ocasio-Cortez of Greta Thunberg? Sta jij klaar in de startblokken om de wereld te veroveren? Of wil jij samen met jongeren uit heel Europa meedenken over een eerlijke toekomst voor iedereen? Meld je dan nu aan voor het PvdA Europa EYE-project.

De fractie van de PvdA in het Europees Parlement start een project waarbij gemotiveerde en idealistische jongeren de kans krijgen om Europa beter te leren kennen. Ontwikkel nieuwe skills om zelf verandering in beweging te zetten en leer nieuwe mensen kennen uit heel Europa.

Elke twee jaar, brengt het European Youth Event meer dan 8.000 jongeren vanuit heel Europa samen in Straatsburg. Jongeren tussen 16 en 30 jaar kunnen er deelnemen aan verschillende inspirerende workshops, activiteiten en debatten.

De slagzin van EYE2020 is ‘The future is Now’ en het evenement vindt plaats van 28 t/m 30 mei. Verwacht inspirerende activiteiten met thema’s als:

  • Climate emergency: Can we still save ourselves?
  • AI as a force for good: Making sure technology serves the people
  • Slow shopping: Can we adapt to sustainable consumption?
  • Wonder women: Can’t we just all be equal?
  • Future of education: What’s worth learning in school?

In totaal kunnen 40 jongeren deelnemen aan dit project. Deze zijn verdeeld over vier PvdA-Europarlementariërs als hun coach. Het project start met een leuke workshop en een speciale gastspreker. Vervolgens heb je met je hele team nog een afspraak met je coach om hem of haar het hemd van het lijf te vragen. Tot slot, als klapper op de vuurpijl, sturen we je naar het European Youth Event (EYE2020) in Straatsburg!

Meld je aan

We zijn opzoek naar betrokken, leergierige, creatieve jongeren tussen de 16 en 30 jaar Je hoeft geen lid van de PvdA of de Jonge Socialisten te zijn om aan het PvdA Europa EYE-project deel te nemen. 

Voorwaarden om mee te doen aan deze wedstrijd:

  • Je bent tussen de 16 en 30 jaar oud.
  • Je bent van 28 t/m 30 mei beschikbaar om naar Straatsburg te gaan.
  • Je bent gemotiveerd om actief deel te nemen aan alle programmaonderdelen.
  • Je kunt Engels spreken/verstaan.
  • Je hebt (indien minderjarig) toestemming van je ouders om deel te nemen.

Aanmelden kan je doen door het aanmeldformulier vóór donderdag 20 februari om 11.00 uur in te vullen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.